Varstvo podatkov

brezplačna telefonska številka 080 50 03, med 10. in 16. uro vsak delovni dan

kontakt@zenskaodlocitev.si

Pravno obvestilo in varovanje osebnih podatkov

Spletni portal »Ženska odločitev« (v nadaljevanju portal) je zavezan k varstvu osebnih podatkov z vsemi uporabniki spletnega portala, ki zaradi dvosmerne komunikacije posredujejo svoje osebne podatke.

Mnenja/komentarji uporabnikov portala

Mnenja oziroma komentarji uporabnikov so dobrodošli in so namenjeni uporabnikom portala. Mnenja oziroma prispevki, ki so kakorkoli žaljivi, obsceni ali po mnenju svetovalcev ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem, ne bodo objavljeni oz. bodo v najkrajšem času umaknjeni.

Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe in portalu dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Portal ima pravico vsebino uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v skladu s poslanstvom portala. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice brezpogojno in časovno neomejeno prenaša na upravnike portala.

Uporaba in razkritje osebnih podatkov

Za vse osebne podatke, ki nam jih zaupajo uporabniki portala, smo zavezani k spoštovanju trenutno veljavne zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov. Zbranih podatkov ne bomo posredovali, prodali, predali tretji osebi. Zbrane podatke lahko uporabimo, razkrijemo in hranimo, kadar to nalagajo zakonski predpisi, kadar je to potrebno zaradi zaščite podatkov ter Vas in nas samih pred morebitnimi prevarami in drugimi zlorabami ter v zvezi z uveljavljanjem morebitnih pravnih zahtevkov in obveznosti. Podatki, ki jih uporabniki in uporabnice zaupajo svetovalcem pri izpolnjevanju Testa pred splavom in Online nosečniškega testa so zaupni in služijo samo oblikovanju svetovanja za uporabnika, ki je teste izpolnil. Vsi svetovalci portala Ženska odločitev so zavezani k varstvu podatkov z internim etičnim kodeksom o molčečnosti.

Izključitev odgovornosti

Spletne strani so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu portal ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Zavod Biser, lastnik spletnega portala »Ženska odločitev«, ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti spletnega portala »Ženska odločitev«.

V primeru, da so na portalu Ženska odločitev objavljene informacije ali vsebine, katerih lastnik ste vi in ne želite, da bi bile na razpolago uporabnikom našega portala, vas vljudno prosimo, da nam to pisno sporočite na e-naslov: kontakt@zenskaodločitev.si s pripisom ODSTRANITEV INFORMACIJE in v najkrajšem možnem času bomo vsebine odstranili iz našega portala.