Vaše mnenje

brezplačna telefonska številka 080 50 03, med 10. in 16. uro vsak delovni dan

kontakt@zenskaodlocitev.si

Draga obiskovalka in spoštovani obiskovalec spletne svetovalnice Ženska odločitev!

Hvala, da ste obiskali našo spletno svetovalnico Ženska odločitev.

Za nas je zelo  pomembna vaša povratna informacija o vsebini naše svetovalnice. Koliko odgovorov na vaša vprašanja smo vam  pomagali poiskati? Zelo dragoceni  za nas bodo tudi vaši predlogi, kaj pogrešate in morebitna kritika.
Prosimo za vaše dovoljenje, ali lahko vaše sporočilo objavimo na naši spletni strani in ali želite ostati pod vašo izjavo anonimni.
Hvala!
Sodelavci svetovalnice Ženska odločitev

 

Hvala za vaše mnenje!


Varovanje podatkov
Posebna skrb je namenjena varovanju osebnih podatkov. Vaši osebni podatki so varovani v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 – GDPR. Z izpolnitvijo tega spletnega obrazca, odkljukanjem spodnjega kvadratka "soglašam" in s klikom na gumb »POŠLJI« Zavodu Biser, Selnica ob Dravi, v okviru katerega deluje Svetovalnica »Ženska odločitev« prostovoljno posredujete svoje osebne podatke in soglašate, da jih zbira in hrani izključno za namene svetovanja in svetovalnega procesa. Vaši osebni podatki ne bodo razkriti tretjim osebam. Njihov izbris lahko zahtevate kadarkoli. Zahtevo za izbris lahko Zavodu Biser, Selnica ob Dravi, sporočite po elektronski ali redni pošti. Več informacij o varovanju osebnih podatkov v Zavodu Biser, Selnica ob Dravi, lahko najdete na tej spletni strani pod Varstvo podatkov.

Soglašam z zbiranjem in hranjenjem mojih osebnih podatkov izključno za namene svetovanja in svetovalnega procesa