Online nosečniški test


Online nosečniški test, ki ga izpolniš v minutki

  Ali te skrbi, da si morda noseča? Urinskega testa pa še nisi, ali še ne moreš opraviti. Vprašanja, ki sledijo, ti lahko pomagajo prepoznati spremembe, ki jih opažaš in čutiš v telesu. V brezplačnem svetovalnem odgovoru ti bomo posredovali, kaj lahko te spremembe sporočajo. Anonimnost je zagotovljena.  Ja, začeti bi se morala včeraj.Ja, že 5 - 10 dni.Ja, že več kot 11 dni.Ne.Opišite s svojimi besedami:


  Nosečnost načrtujem, otroka si želim.Strah me je, da sem morda noseča.


  imam simptome, ki so značilni za nosečnost.me je zelo strah, to je bil moj prvi spolni odnos.imam neredne menstruacije.Opišite s svojimi besedami:  Ne
  Kratko opiši, kako potekajo tvoji ciklusi:

  Da. Izberi, koliko časa traja tvoj ciklus.


  Vnesi kar najbolj natančen datum:

  Med menstruacijo.Takoj po končani menstruaciji.Sredi ciklusa, blizu ovulacije.Tik pred menstruacijo.Redno ves ciklus.Opiši s svojimi besedami:


  Stres v šoli, pri študiju, v službi, doma.Potovanje v tujino, zamenjava časovnega pasu.Zdravstvene težave (viroza, operacija …).Drugo:


  Spolne odnose imam brez zaščite.Prekinjen spolni odnos.Kondom.Naravna metoda (merjenje temperature in opazovanje sluzi materničnega vratu).Hormonske tabletke.Maternični vložek.Vzela sem jutranjo tabletko (postkoitalna tabletka). Datum:

  Drugo


  Imam občutljiv vonj in okus.Zadnje čase sem zelo utrujena.Ves čas sem lačna.Pogosto mi je slabo.Imam boleče in napete dojke.Večkrat moram na malo potrebo (pogosto uriniranje).Nič od navedenega.Opiši s svojimi besedami:


  Ne vem, kaj naj rečem.Zelo me je strah, nimam nikogar, da bi se pogovorila.Spolnega odnosa si nisem želela.Opiši s svojimi besedami:

  Odgovor na izpolnjen test bomo odposlali v roku enega delovnega dne. V primeru velikega števila svetovanj prosimo za razumevanje, odgovor bo odposlan v najkrajšem možnem času.

  Želim se pogovoriti svojem testu po telefonu.

  Zagotavljamo ti polno diskretnost. Tvoje podatke skrbno varujemo v skladu z zakonodajo Republike Slovenije in EU.

  Varstvo podatkov

  Z dovoljenjem: Pro Femina e.V.