Spletni portal svetovalnice Ženska odločitev je izbor informacij in izkušenj za ženske, ki so zanosile nepričakovano in so v dvomu pred umetno prekinitvijo nosečnosti. Spletni portal svetovalnice Ženska odločitev nudi svetovanje in informacije po elektronski pošti. Svetovalnica Ženska odločitev nudi svetovanje tudi preko brezplačne telefonske številke 080 5003 in osebni pogovor na željo uporabnice/uporabnika.

Spletni portal svetovalnice Ženska odločitev upravlja Zavod Biser Selnica ob Dravi. Zavod Biser, v nadaljevanju Zavod, je nevladna in neprofitna organizacija, ki omogoča svetovanje ženskam in njihovim bližnjim v tej zelo stresni življenjski situaciji. Dejavnost zavoda je dobrodelne in humanitarne narave. Vse storitve so brezplačne. Odgovorna oseba za vsebino spletne strani je Andrejka Kričej.

Delo Zavoda in spletni portal se financirata iz donacij. Hvaležno sprejemamo vašo denarno podporo na bančni račun:

Zavod Biser Selnica ob Dravi, Fala 11, Selnica ob Dravi 2352

IBAN: SI56 0451 5000 3343 710, sklic: SI 99, Nova KBM d.d

Nova kreditna banka Maribor d.d, Ulica Vita Kraigherja 4, 2000 Maribor

Brezplačna telefonska številka: 080 50 03

E-pošta: info@zavod-biser.si

Omejitev odgovornosti

Spletne strani so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu portal ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Zavod Biser ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti spletnega portala Ženska odločitev.

V primeru, da so na portalu Ženska odločitev objavljene informacije ali vsebine, katerih lastnik ste vi in ne želite, da bi bile na razpolago uporabnikom našega portala, vas vljudno prosimo, da nam to pisno sporočite na e-naslov: info@zavod-biser.si, s pripisom ODSTRANITEV INFORMACIJE in v najkrajšem možnem času bomo vsebine odstranili iz našega portala.

Avtorske pravice

Informacije, objavljene na tem spletnem portalu, so predmet avtorskih in dodatnih pravic. Vsaka uporaba v obliki kopiranja, urejanja, prevajanja, shranjevanja, obdelave in predvajanja vsebin v podatkovnih bazah in drugih elektronskih medijih in sistemih, je dovoljena le s predhodnim pisnim soglasjem lastnika. Vsebina in pravice tretjih oseb so označeni kot taki. Nepooblaščeno kopiranje ali razmnoževanje vsebin ali kompletnih strani je prepovedano in kaznivo. Dovoljeno je le kopiranje in prenosi za osebno, zasebno in nekomercialno uporabo. Predstavitev te spletne strani v zunanjih okvirih je dovoljena le s pisnim dovoljenjem lastnika.

Varstvo podatkov

Fotografije – viri